reede, 9. august 2019

Free walking tour kesklinnas




    Uus linnuke kaunistab Bótero väljakut


10. juuni 1995 plahvatas pomm, mis oli peidetud linnufiguuri sisse, Bótero keelas selle ära viimise, et Medellíni inimesed ei unustaks seda päeva. 

Medellín on väga katoliiklik linn, kuid selle kiriku ette koguneb hulk naisi, kes end müüvad. Nii noored kui vanad, ilusad ja mitte nii ilusad. Vanuselt teine vanim kirik linnas. 
Käisime poistega cappuccinot joomas, enne mängisime pargis 1,5h. Väga armsad ;)

Hommikul hoidsin Marjaanat, kui ema poisid autoga muusikakooli viis, siis läksin ise kõndides järele. Istusin pargipingil, mõeldes, mida poistega teha, et nad mind hulluks ei ajaks. Tulid mussikatunnist, sõid pähkleid, apelisine, küpsiseid, samal ajal lõbustasin neid pähkleid suuga kinni püüdes. Proovisid kohe järele, seejärel mängisime, et olen hai ja söön nende jalgu ja käsi, mis paadist (pargipingilt) väljas on. Naersid nii hullult, vahepeal kukkus Alejandro tagurpidi istudes pargipingilt alla, kõik oli OK õnneks.

Siis läksime missiooni täitma Carrullasse (rikaste toidupood), terve tee sinna hoidsid minult käest kinni, uskumatuuuu! Tellisin neile shokolaadi kohvi, suhkruta. Jõid rõõmsalt sooja kohvi, ühe korra ainult näpistasid üksteist, seisin siis nende vahel ja kõik oli SUUREPÄRANE. Pärast läksime poodi, ostsime 2 pähklisegu neile. Siis läksime Eurosse toidudegustratsioonile ja seejärel koju.

Angelica jõudis samal ajal koju, aitasin laua katta, tegin kohvi ja läksin metrooga tasuta linnatuutile. Hästi organiseeritud tuur oli, giid oli väga pühendunud ja tunda oli, et armastab Medellíni. Sain tuttavaks venelanna Jekaterinega ja Texasest pärit Andreaga. Tšillisime peale 4h tuuri veel paar tunnikest baaris ja sõime arepas id. Homme peaksime minema lillefestivalile ja õhtul tantsima.

Fantastiline päev :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar