laupäev, 7. oktoober 2017

Desmond, Desmond

Täna öösel ärkasin selle peale, et Desmond koperdas mu tuppa ja hiljem jättis ukse lahti. No nii närvi ajab, ma saan aru, et ta on vana inimene, aga ma ei saa aru, kuidas see või alik on, et mina temaga ühes korteris pean elama. Üldiselt mulle meeldivad vanad inimesed, aga Desmond on teisest ooperist ja mulle natuke vastukarva, sest esiteks, ta on üliräpane, teiseks ta karjub omaette ja kolmandaks mind ajavad närvi inimsed, kes unustavad kõik asjad ära, kuigi jah, ta on vana ja see on tavaline.

Eile jõudsin peale vaimselt väsitavat tööpäeva koju, köögis tuli põles, tavaliselt on korter kottpime, sest kõik tuled on kustus ja akendest ei paista valgust, sest kõik aknad on sisehoovi. Desmond oli köögis, istus laua taga ja sõi potist tomatisuppi,  peas uus verine haav, õllepudel laual, terve köök lehkas tomatisupi, pissi ja õlle järele. Läksin kööki, panin oma mandlipiima, banaani ja viinamarjad külmkappi, ise üritasin võimalikult vähe hingata. Nägin, et ta ei olnud oma pitsat söönud, mis Rosetta ja Mick talle tõid, andain selle talle, sest ta ise ei oska külmkapist asju võtta.

Täna, kui ukse taga alles võtmega kohmitsesin, kuulsin, kuidas ta toas karjus. No üldse ei taha enam koju tullagi, kui ta siin suvalistel hetkedel karjuma hakkab. Ta ei ole ise vägivaldne vms, aga ma arvan, et ta näeb luulusid ja siis karjub, öösiti ka. Õhtuti, kui ta oma tuppa und ootama jääb, paneb ta alati oma kinga ukse vahele, siis olen näinud, kuidas ta öölambi valguses lihtsalt istub voodis. Natuke hirmutav ka, ühel õhtul, kui ta järsku karjuma hakkas, kargasin voodist püsti, võtsin telefoni ja pipragaasi katte ja läksin akna juurde, et vajadusel aknast välja hüpata :D. Ma ei gea ju, mis inimesel äkki pähe tuleb.

Mis mind veel närvi ajab on see, et alati on köök räpane, sest ta ei korista enda jarelt. Paneb oma kasutatud nõud suvaliselt kuskile ära ja läheb padavai oma tuppa, et Rosetta hiljem peseks. Annaks jumal, et mina vanaduspõlves sellises olukorras ei oleks.


Lõpuks sain välja selle tunde endast ja ma rõhutan, et ma tean, et ta on vana inimene, aga ikkagi, mulle ei meeldi ta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar